Antena 3 CNN Sport Tenis Cât costă performanţa în tenis. "Un părinte care investeşte într-un copil cheltuieşte undeva între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună"

Cât costă performanţa în tenis. "Un părinte care investeşte într-un copil cheltuieşte undeva între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună"

Cât costă performanţa în tenis. "Un părinte care investeşte într-un copil cheltuieşte undeva între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună"
08 Iun 2014   •   23:18
George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a relatat în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 care sunt sumele de bani pe care părinţii trebuie să le investească în pregătirea copilului lor pentru ca acesta să atingă performanţa în tenis.

În momentul în care un părinte, o familie ia hotărârea ca copilul să meargă mai departe, să facă performanţă cu adevărat, într-adevăr trebuie să fie pregătită să investească. Şi investeşte în funcţie de bugetul fiecăruia. Cred că un părinte care investeşte într-un copil cheltuieşte undeva între 3.000 şi 5.000 de euro pe lună”, a declarat George Cosac.

Sumele de bani investite variază „în funcţie de deplasările în care îşi permite să-şi trimită copilul, în funcţie de antrenorul pe care şi-l permite să-l plătească şi, sigur, de consumabile”, a adăugat preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

 

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close