Antena 3 CNN Sport Tenis Ce a făcut Darren Cahill în noaptea dinaintea semifinalei dintre Halep și Muguruza, la Roland Garros

Ce a făcut Darren Cahill în noaptea dinaintea semifinalei dintre Halep și Muguruza, la Roland Garros

Ce a făcut Darren Cahill în noaptea dinaintea semifinalei dintre Halep și Muguruza, la Roland Garros
08 Iun 2018   •   09:29

Antrenorul australian Darren Cahill a stat până la ora 03.00, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a urmări meciurile anterioare ale spaniolei Garbine Muguruza cu Simona Halep şi stabili tactica liderului WTA.

"Aş spune că înfrângerea pe care a avut aici (n.r. - în finala cu Jelena Ostapenko) a fost un pic mai dureroasă decât cea de la Australian Open (n.r. - din finala cu Caroline Wozniacki). Vrea să schimbe această situaţie şi va fi concentrată pe asta, fără să se gândească la finala de anul trecut. Singurul lucru la care se va gândi va fi adversara de cealaltă parte a fileului. Sunt mândru de ea cu adevărat. Venind aici, a fost evident o presiune pe ea, aceasta este cea mai bună şansă a ei - întodeauna e la French Open - să joace cel mai bun tenis şi să facă o altă finală. Şi azi, Simona a fost suficient de bună să execute un plan diferit de joc", a spus Cahill, potrivit news.ro.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA.

×
Subiecte în articol: Darren Cahill Simona Halep
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close