Antena 3 CNN Sport Tenis Ce PLANURI are Simona Halep la Singapore: "Vreau să văd cât de departe pot ajunge"

Ce PLANURI are Simona Halep la Singapore: "Vreau să văd cât de departe pot ajunge"

Ce PLANURI are Simona Halep la Singapore: "Vreau să văd cât de departe pot ajunge"
de O.P.    |    23 Oct 2014   •   10:23

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat că a venit al Turneul Campioanelor de la Singapore fără mari aşteptări, ceea ce o face să evolueze fără presiune şi să joace la fel cum a făcut-o la Roland Garros, unde a ajuns în finală, informează site-ul oficial al WTA.

"Am avut o perioadă dificilă înaintea acestui turneu şi am spus că vreau să lucrez la serviciu, pentru că la Beijing nu m-a ajutat prea mult. Am muncit din greu în fiecare zi, cam 20 de minute numai la serviciu. Pot să spun că joc aici aşa cum am făcut-o la French Open, fără presiune, fără aşteptări. Pentru că dacă mă aştept la ceva, corpul meu se încordează foarte mult şi nu pot juca. Am venit aici să o iau meci cu meci şi să văd cât de departe pot ajunge, dar acum este unul dintre cele mai bune turnee din acest an pentru mine. Sunt bucuroasă de mine şi vreau să profit de acest moment", a afirmat Halep.

Primul său succes în faţa Serenei Williams a însemnat în acelaşi timp cea mai drastică înfrângere suferită de jucătoarea americană în carieră şi capătul unei serii de 16 meciuri câştigătoare la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a înregistrat alte două premiere prin victoria obţinută miercuri, în faţa Serenei Williams: primul ei meci câştigat cu o sportivă din Top 3 WTA şi prima româncă învingătoare în faţa unei ocupante a locului 1 WTA în istoria de 39 de ani a ierarhiei profesioniste feminine.

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, la Turneul Campioanelor.


×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close