Antena 3 CNN Sport Tenis Cel mai mare specialist din tenisul românesc critică relaţia dintre Simona Halep şi antrenorul său

Cel mai mare specialist din tenisul românesc critică relaţia dintre Simona Halep şi antrenorul său

Cel mai mare specialist din tenisul românesc critică relaţia dintre Simona Halep şi antrenorul său
13 Noi 2016   •   12:05

Halep a prelungit parteneriatul cu Cahill pentru încă un sezon, însă Sever Dron, fost coleg în Cupa Davis cu Ilie Năstase, nu vede cu ochi buni metodele lui Darren. Sever crede că australianul nu se dedică în totalitate proiectului pe care îl are cu Simona, situaţie care a făcut ca eliminarea prematură din grupele Turneului Campioanelor să fie inevitabilă, scrie ProSport.

"Cu părere de rău, trebuie să spun că intervenţiile lui Cahill la Turneul Campioanelor nu au adus o schimbare în jocul Simonei! E greu de creat o alchimie între antrenor şi jucătoare, mai ales când nu te ocupi 100% de ea. Unde sunt schimbările anunţate în jocul Simonei, cum ar fi: eficacitatea serviciului, atitudine mai agresivă pe teren, câştigarea punctelor prin voleu? Lucruri pe care Simona ştie să le facă... Un adevărat antrenor trebuie mai întâi să creadă 100% în jucătoarea lui, înainte de a-i adăuga din experienţa pe care o are. Sper însă din toată inima să fie cazul între Darren şi Simona" crede Sever Dron.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Darren Cahill
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close