Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep-Maria Sharapova LIVE. Românca încearcă prima victorie în fața rusoaicei

Simona Halep-Maria Sharapova LIVE. Românca încearcă prima victorie în fața rusoaicei

Simona Halep-Maria Sharapova LIVE. Românca încearcă prima victorie în fața rusoaicei
27 Oct 2015   •   11:52

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, că adversarul cel mai periculos al Simonei Halep la Turneul Campioanelor este chiar ea, având încredere că sportiva română va reuşi să se impună în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

"În primul joc a fost impresionantă. Aşa cum anticipam, are un obiectiv foarte clar, foarte îndrăzneţ şi acoperitor cu argumente. Are o determinare ieşită din comun, o ambiţie, şi practică tenisul cel mai important şi frumos astăzi. Cu Şarapova cred că va câştiga. Este Turneul Campionalelor, la care sunt prezente cele mai bune opt jucătoare, exceptând-o pe Williams, care nu a vrut să participe. Toate au avut un parcurs deosebit, toate sunt într-o formă deosebită, sunt capabile de surprize, dar am totală încredere în Simona Halep, în capacităţile ei, şi în dorinţa de a ne face pe toţi fericiţi. Cred că adversarul cel mai periculos pentru ea este chiar Simona", a declarat Cosac, la Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, unde a participat la redeschiderea Laboratorului de Tehnologia Performanţei Sportive.

Simona Halep, principala favorită a Turneului Campioanelor de la Singapore, o va întâlni marţi, de la ora 13.30, pe rusoaica Maria Şarapova, cap de serie numărul 3.

În prima etapă a Grupei Roşii, Halep a învins-o pe Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3, iar Şarapova a trecut de Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close