Antena 3 CNN Sport Tenis Cristian Tudor Popescu, despre înfrângerea Simonei Halep în fața Mariei Șarapova: „Cauza e simplă și clară”

Cristian Tudor Popescu, despre înfrângerea Simonei Halep în fața Mariei Șarapova: „Cauza e simplă și clară”

Cristian Tudor Popescu, despre înfrângerea Simonei Halep în fața Mariei Șarapova: „Cauza e simplă și clară”
29 Aug 2017   •   10:00

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu știe de ce Simona Halep a pierdut în fața Mariei Șarapova în manșa I a US Open.

„Nu sunt supărat după această înfrângere a Simonei. A fost un meci palpitant, desfăşurat în faţă unei imense arene, plină ochi la un meci din primul tur. E extraordinar. În ciuda dramatismului partidei şi a răsturnării de situaţie, cauza înfrângerii e simplă şi limpede: serviciul. La jocul din câmp, s-a descurcat foarte bine, a făcut faţă în raliuri, s-a mişcat foarte bine cu rapiditatea ei celebră, a şi scos la un moment dat patru lovituri ca şi câştigătoare ale Șarapovei, într-un schimb care ar putea candida la punctul zilei sau al turneului de până acum”, a declarat jurnalistul la un post de știri.

”În schimb, când a venit vorba de serviciu, aproape că ar fi fost mai bine să servească Şarapova în toate game-urile. Pentru că, în special serviciul 2 al Simonei, boală veche, a fost moale, previzibil şi de nenumărate ori Şarapova a executat-o pe Simona cu retururi direct câştigătoare, puncte câştigate cu efort minim, care au remontat-o de fiecare dat pe rusoaică, pentru că jocul Șarapovei, marcat clar de pauza lungă, a suferit la capitolul precizie, a reuşit în stilul sălbatic, consacrat, peste 50 de lovituri direct câştigătoare, dar şi tot atâtea greşeli neforţate. Numai cu acest joc nu putea câştiga. A fost nevoie de cadourile oferite de Simona la serviciu ”, a adăugat jurnalistul.

×
Subiecte în articol: Simona Halep maria sarapova
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close