Cristian Tudor Popescu, reacție spectaculoasă după victoria Simonei Halep la Australian Open

15 Ian 2019   •   13:57
Cristian Tudor Popescu, reacție spectaculoasă după victoria Simonei Halep la Australian Open

  Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria muncită a Simonei Halep în fața Kaiei Kanepi în primul tur la Australian Open.

„Să nu ne entuziasmăm acum, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Simona pleca oricum favorită în acest meci. La urma urmei, juca numărul 1 cu numărul 71 sau 73. Deci nu atât rezultatul cât modul în care a câștigat Simona, modul în care s-a trezit, s-a întors în tenisul de înalt nivel, la începutul setului 2. Până acolo, Simona și-a lovit picioarele cu racheta. De nu știu câte ori a strigat spre loja ei: picioare, picioare, trebuie să trag de picioare. Evident, după atâtea luni de lipsă de jocuri competiționale, reflexul de a te duce la minge, de a țâșni, zvâcnirea ei nu mai era în funcțiune”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

"Și s-a mai văzut ceva. Că nu a stat chiar degeaba Simona în aceste săptămâni și luni și faptul că s-a antrenat, așa cum spune, în ultima lună s-a antrenat foarte mult, se vede, pentru că ea a rezistat fizic mult mai bine decât Kanepi. Cred că este un moment important, îi poate da multă încredere, mai ales că vine și după în frângerea usturătoare de la US Open în fața aceleiași Kaia Kanepi (6-2, 6-4, n.red.). Iată că acum a reușit să o pună în genunchi literlamente. Este posibil ca parcursul ei la acest Australian Open să fie mult mai sus decât ne așteptam. Chiar Simona spunea că nu are mari așteptări de la acest turneu. Dar tocmai această relaxare, a nu pleca cu presiune pe tine, poate să o ducă foarte sus în turneu”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

 

Parteneri
x close