Antena 3 CNN Sport Tenis CTP, prima reacție după eliminarea Simonei Halep: A fost incapabilă să țină mingea în teren

CTP, prima reacție după eliminarea Simonei Halep: A fost incapabilă să țină mingea în teren

CTP, prima reacție după eliminarea Simonei Halep: A fost incapabilă să țină mingea în teren
27 Oct 2017   •   16:26

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Românca a pierdut în fața Elinei Svitolina în ultima etapă din Grupa Roşie la Singapore, scor 3-6, 4-6. Cristian Tudor Popescu a analizat performanța româncei.

Jurnalistul consideră că Simona Halep a pierdut calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor încă de la partida cu numărul doi pe care a disputat-o contra Carolinei Wozniacki. ”E trist, nu a pierdut astăzi calificarea, ci în meciul cu Wozniacki. Și acum își arată urmările, acolo s-a destabilizat jocul Simonei. Astăzi i-a fost greu să fie la nivelul care a consacrat-o”, a spus CTP.

”Întristător de multe greșeli. Darren Cahill nu a avut ce să facă. Simona a fost incapabilă să țină mingea în teren. Darren i-a transmis să flexeze genunchii și să lovească mai sus, în timp ce Simona nu a putut psihic să aplice aceste lucruri. Foarte multe greșeli neforțate și foarte multe în fileu. Un atu de bază, cu care ne-am obișnuit, era rezistența în raliu. Indiferent cât de tare putea să lungească punctul până își învingea adversara, dar nu și azi”, a încheiat CTP, potrivit DigiSport.

×
Subiecte în articol: ctp Simona Halep
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close