Antena 3 CNN Sport Tenis Cu cine s-a antrenat Simona Halep la întoarcerea din vacanță

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la întoarcerea din vacanță

Cu cine s-a antrenat Simona Halep la întoarcerea din vacanță
28 Noi 2018   •   18:56

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a revenit la antrenamente după perioada de refecere şi vacanţa de după finalul sezonului, iar la prima şedinţă de pregătire l-a avut aproape pe Florin Segărceanu.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României a acceptat să-i dea o mână de ajutor în această perioadă.

Imediat după despărţirea de australianul Darren Cahill, Simona s-a văzut pusă, din nou, în ipostaza de a căuta un antrenor cu nume alături de care să menţină nivelul arătat în 2018. Dar liderul mondial nu se grăbeşte să ia o decizie, a anunţat deja că se va duce singură la primele turnee din 2019, iar această situaţie a dus la apariţia temporară a lui Florin Segărceanu în staff-ul jucătoarei din Constanţa.

Pentru că unui jucător de tenis, fie el şi unul de top aşa cum este Halep, i-ar fi imposibil să se antreneze singur, fără sfaturile unui om cu experienţă, Simona a decis, se pare, să apeleze pentru moment la serviciile omului care conduce echipa de Fed Cup a României. Astfel, Segărceanu a însoţit-o pe cea mai bună jucătoare a lumii la antrenamentul de miercuri şi sunt şanse ca experimentatul antrenor să devină sfătuitorul şi chiar antrenorul ei până când Simona şi staff-ul său bat palma cu un tehnician pe care să-l angajeze cu normă întreagă.

De altfel, Florin Segărceanu a fost printre primii care au vorbit despre situaţia Simonei de după ruptura de Darren Cahill: "E o întrebare dificilă. Vă daţi seama, cu sufletul aş face-o, dar nu e uşor. Nu e uşor pentru că Simona are nevoie de cineva poate mai tânăr, mai dinamic. Mie îmi place poziţia în care sunt căpitan la Fed Cup şi bineînţeles cum i-am spus şi ei, cât e în ţară sunt alături de ea", spunea fostul tenismen, în urmă cu două săptămâni.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close