Antena 3 CNN Sport Tenis C.T. Popescu, reacție după ce Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros

C.T. Popescu, reacție după ce Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros

C.T. Popescu, reacție după ce Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros
de M.Z.    |    08 Iun 2017   •   21:30

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de știri, unde a povestit cum a trăit meciul româncei.

„Simona a stat sub foc şi a rezistat, asta e ecuaţia matematică - dacă reuşeşte să reziste la obuzele lui Pliskova. A arătat din nou ce inimă mare. Simona nu a avut probleme cu glezna, s-a simţit bine până acum în turneu, s-a putut duce la orice fel de mingi, la limită, şi-a forţat picioarele fără frică, ceea ce e important. Apoi psihicul pe care şi l-a construit. Este un psihic muncit, stabilitatea pe care a dovedit-o pentru că meciurile nu au fost simple. (...)

De aceea e în finala Roland Garros. Nimic nu e întâmplător şi cu atât mai puţin în tenis. Simona este campioana inimii. În spatele acestui rezultat sunt trei săptămâni de muncă de ocnaş, zi de zi, a bătut mingea cu adversarii, muncind la rever, la dreaptă, să repeţi de 200 de ori continuu aceeaşi lovitură”, a comentat jurnalistul.

Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros! Jucătoarea română, numărul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei WTA, joi, în semifinale, cu 6-4, 3-6, 6-3. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close