Antena 3 CNN Sport Tenis Cum arată vila Simonei Halep din Constanţa

Cum arată vila Simonei Halep din Constanţa

Cum arată vila Simonei Halep din Constanţa
14 Iul 2017   •   17:59

Cea mai valoroasă sportivă a României are şi o avere pe măsura performanţelor. Simona Halep, care se menţine de ani buni în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, a strâns doar în acest an 2,8 milioane de euro, iar în total a "sărit" de 16 milioane de euro. De curând, şi-a terminat o vilă de lux în Constanţa şi a început construcţia unui hotel în Mamaia.

Vila cochetă de pe o stradă liniştită din Constanţa atrage toate privirile. Unde mai pui că în faţa ei sunt parcate numai limuzine una şi una, care valorează peste 300.000 de euro. E şi normal, spun cunoscătorii.

Vila este a Simonei Halep, sportiva care ne-a făcut să ne îndrăgostim de tenis şi să tremurăm la fiecare meci important. 

Familia Simonei a început lucrările la superba vilă încă de acum doi ani. Construcţia avea ca termen de finalizare luna august a acestui an, însă muncitorii s-au mişcat repede: construcţia, care are demisol, parter şi un etaj, plus o curte generoasă, este deja gata. Conform experţilor imobiliari, vila situată în apropierea casei părinteşti este estimată la circa 500.000 de euro, scrie click.ro.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close