Antena 3 CNN Sport Tenis #cycletheamericas - Românul care traversează Americile pe bicicletă, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

#cycletheamericas - Românul care traversează Americile pe bicicletă, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

#cycletheamericas - Românul care traversează Americile pe bicicletă, mesaj de susţinere pentru Simona Halep
Sursa foto: Foto:facebook.com/radupaltineanu
11 Sep 2015   •   00:18

Românul Radu Păltineanu, care a plecat într-o expediţie extrem de curajoasă, şi anume aceea de a străbate toată America de Nord, Centrală şi de Vest pe bicicletă, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în semn de susţinere pentru Simona Halep.

"După 130 km pedalaţi ieri, iată-mă şi în capitala Yukon-ului, Whitehorse, dar până una alta Simona Halep joacă în semi-finala de la US Open în noaptea asta aşa că ar fi drăguţ să o susţinem cu o poză în ipostaza ei caracteristică atunci când punctează. #HaiSimona #cycletheamericas - în Whitehorse, Yukon", a scris Radu Păltineanu, pe Facebook.

Mesajul lui Radu Păltineanu a fost postat înainte ca Organizatorii US Open să anunţe că semifinalele la simplu feminin au fost reprogramate din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Astfel, potrivit noului program, Simona Halep va juca vineri, nu mai devreme de ora 20.00.

Proiectul #cycletheamericas este unul din cele mai ambițioase proiecte cicliste românești și reprezintă prima tentativă românească de traversare a celor două Americi pe bicicletă. Proiectul prevede parcurgerea timp de 9 luni a peste 24,000 de km pe bicicletă din punctul cel mai nordic al Americii de Nord, Prudhoe Bay în Alaska, până în punctul cel mai sudic al Americii de Sud, Ushuaia în Argentina.


 
După 130 km pedalați ieri iată-mă și în capitala Yukon-ului, Whitehorse, dar până una alta Simona Halep joacă în...

Posted by Radu Păltineanu on 10 Septembrie 2015

×
Subiecte în articol: Simona Halep Facebook
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close