Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep, lovitură neașteptată din partea antrenorului. Ce decizie a luat Darren Cahill

Simona Halep, lovitură neașteptată din partea antrenorului. Ce decizie a luat Darren Cahill

Simona Halep, lovitură neașteptată din partea antrenorului. Ce decizie a luat Darren Cahill
Sursa foto: foto: Twitter/Darren Cahill
19 Mai 2016   •   22:29

Antrenorul australian Darren Cahill a hotarat sa se implice tot mai putin in timpul meciurilor Simonei Halep.

Darren Cahill a dezvaluit ca a convenit cu Simona Halep sa nu o mai ajute atat de des in timpul partidelor, in incercarea de a o responsabiliza pe jucatoarea in varsta de 24 de ani.

"Cred ca este foarte important pentru jucatori sa isi rezolve singuri problemele, sa incerce sa lucreze la ele. Treaba mea ca antrenor este sa o invat sa se descurce bine. Daca nu fac asta, inseamna ca nu-mi fac treaba bine. Vreau ca ea sa isi rezolve problemele, sa vada ce poate schimba pentru a imbunatati jocul pentru a reveni in set sau meci", a spus Cahill pentru Dolce Sport.

Australianul a precizat ca primul experiment de acest gen a fost facut la Madrid, unde a mai ajutat-o doar de doua ori.

"La Madrid, Simona a jucat 6 meciuri si in tot acest timp am coborat pe teren doar de doua ori. A facut un efort constient sa nu ma mai cheme la ea asa des, dar, bineinteles, antrenorul e acolo sa fie folosit, nu-i o problema daca ma cheama. Cred ca a facut o schimbare mare la Madrid. S-a descurcat singura, a jucat un tenis bun, a ramas concentrata", a completat Cahill.

Aceasta schimbare a fost facuta in vederea turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde regulamentul nu permite ca antrenorii sa coboare pe teren pentru a oferi indicatii.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Darren Cahill
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close