Antena 3 CNN Sport Tenis Davydenko, care l-a "îmblânzit" pe Hănescu, s-a impus în finala turneului de la Hamburg

Davydenko, care l-a "îmblânzit" pe Hănescu, s-a impus în finala turneului de la Hamburg

Davydenko, care l-a "îmblânzit" pe Hănescu, s-a impus în finala turneului de la Hamburg
Sursa foto: nikolai davidenko
26 Iul 2009   •   23:17

Rusul Nikolai Davydenko a câştigat duminică turneul de la Hamburg, cotat cu premii în valoare totală de 1.115.000 de euro, după o finală cu francezul Paul-Henri Mathieu. Davydenko, care s-a impus în două seturi, 6-4, 6-2, este cel care l-a eliminat pe românul Victor Hănescu, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3.
Jucătorul din cea mai întinsă ţară a lumii era cel de-al doilea favorit al turneului, fapt ce i-a dat un ascendent moral cert în faţa francezului cotat doar cu şansa a 13-a. Mathieu nu a reuşit, de altfel, un joc bun în faţa lui Davydenko şi a fost învins cu relativă uşurinţă. Rusul va primi, pentru acestă performanţă, 500 de puncte în clasamentul ATP şi nu mai puţin de 228.000 de euro, faţă de cei 104.000 ce îi vor reveni învinsului de duminică. Mathieu a primit şi 300 de puncte ATP, informează Mediafax.
Competiţia de dublu a fost câştigată de o pereche formată de Simon Aspelin din Suedia şi Paul Hanley din Australia. Cei doi i-au învins pe Marcelo Melo şi Filip Polasek din Brazilia şi, respectic, Slovacia cu scorul de 6-3, 6-3.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close