Antena 3 CNN Sport Tenis Dezvăluiri din vestiarul Simonei Halep, după eșecul de la US Open: „Din când în când, trebuie să o luăm în braţe”

Dezvăluiri din vestiarul Simonei Halep, după eșecul de la US Open: „Din când în când, trebuie să o luăm în braţe”

Dezvăluiri din vestiarul Simonei Halep, după eșecul de la US Open: „Din când în când, trebuie să o luăm în braţe”
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Aug 2017   •   13:20

Simona Halep e pusă la zid de o mulţime de oameni după fiecare eşec, însă puţini realizează prin ce trece constănţeanca de 25 de ani, după o înfrângere precum cea suferită la US Open. 

Prezent în studioul ESPN, post la care e analist, antrenorul Darren Cahill a povestit că şocul eliminării elevei sale din turul I a fost devastator.   „Simona a primit nişte lovituri grele de câteva ori în acest an. După meciul cu Şarapova, toţi eram distruşi! Totuşi, eu am încercat să-mi fac treaba de antrenor. M-am dus la vestiar şi am vorbit cu ea. I-am zis ce poate fi îmbunătăţit, că serviciul n-a mers în acest meci, că a fost moale. Apoi, când Simona nu mai era acolo, a venit la mine preparatorul fizic, Teo Cercel, care e de şase-şapte ani cu ea. M-a luat după umăr şi mi-a zis: E o jucătoare de 1,68 de metri care e în Top 5 de patru-cinci ani. Aşteptăm cu toţii prea mult de la ea uneori. Din când în când, trebuie să o luăm în braţe, să-i spunem că o iubim, că suntem mândri de ea şi că va veni şi ziua ei. I-am spus că e un sfat bun“, a povestit antrenorul australian de 51 de ani, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Darren Cahill
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close