Antena 3 CNN Sport Tenis Dictatură în FR de Tenis? Ruxandra Dragomir, acuzată de vicepreşedinţi că nu comunică

Dictatură în FR de Tenis? Ruxandra Dragomir, acuzată de vicepreşedinţi că nu comunică

Dictatură în FR de Tenis? Ruxandra Dragomir, acuzată de vicepreşedinţi că nu comunică
Sursa foto: ruxandra dragomir
30 Sep 2009   •   16:51

Ruxandra Dragomir i-a ridicat împotriva sa pe cei care au ajutat-o să devină preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Fosta jucătoare de tenis a fost acuzată, miercuri, de cei patru vicepreşedinţi ai Federaţiei de lipsă de comunicare şi de transparenţă. Potrivit acestora, Dragomir şi Silviu Matei, directorul general al FRF, ar fi singurii care ştiu datele importante din instituţie, vicepreşedinţii fiind îndepărtaţi de la luarea deciziilor.
Surprinzător, cei patru vicepreşedinţi din federaţie reclamă întoarcerea la vechile metode, de care au încercat să scape sprijinind-o pe Dragomir atunci când aceasta nu era încă preşedinte.
"Ceea ce ne supără pe noi este lipsa de comunicare din federaţie. Atunci când am susţinut-o pe doamna Dragomir pentru postul de preşedinte al FRT ne-am dorit o schimbare, dar aceasta se pare că nu a venit şi ne-am întors în trecut. Totul s-a rupt atunci când am realizat că deciziile sunt luate doar de preşedinte împreună cu domnul Silviu Matei. Nu ni se comunică nimic în ceea ce priveşte programele de dezvoltare sau deciziile care se iau. Am cerut de câteva luni o balanţă pentru a vedea ce venituri şi cheltuieli am avut la federaţie, însă directorul general nu ne-a arătat nimic. Doar doamna Dragomir şi Silviu Matei ştiu dacă federaţia are bani sau nu, pentru că ei gestionează totul", a declarat Răzvan Itu, vicepreşedinte al FRT, pentru Mediafax. Acesta a menţionat că vorbeşte şi în numele celorlalţi trei colegi ai său, Mihai Zacopceanu, Ciprian Porumb şi Liviu Ursuleanu.
"Aceste probleme din federaţie există de mai mult timp şi am tot încercat să ne consultăm pe această temă. Eu nu pot să mă ascund şi a trebuit să spun ce probleme avem. Toţi cei patru vicepreşedinţi suntem deranjaţi de această lipsă de comunicare din FRT, nu este numai vocea mea care are ceva împotriva doamnei Dragomir. Am fost alături de ea la alegeri, am optat pentru o schimbare, am votat alături de ea, am susţinut-o în toată campania. Nu am niciun interes în această dispută, pur şi simplu vreau ca lucrurile să intre pe un făgaş normal. Vrem o federaţie transparentă, liberă, care să nu fie condusã de unul sau de altul", a încheiat Itu.
Dragomir le-a întors acuzele vicepreşedinţilor
Ruxandra Dragomir nu a fost deloc tulburată de acuzele primite. Ceea ce a surprins-o a fost faptul că, după cum declară, nu primise plângeri până în acest moment. Preşedintele FRT s-a scuturat de orice vină şi a subliniat că vicepreşedinţii ştiu atât cât trebuie având în vedere atribuţiile lor. Nemulţumirile vicepreşedinţilor vin, crede ea, din faptul că aceştia nu sunt lăsaţi să se implice mai mult decât scrie în cartea lor de muncă.
"Totul a început destul de brusc şi se pare că ei aşa consideră că trebuie să se plângă. Din punctul meu de vedere aceste acuze ale lor sunt total nejustificate. Deocamdată nu am ce să discut cu cei care m-au acuzat că eu am luat anumite decizii împreună cu directorul general, fără să-i consult, decât în momentul în care ceea ce au spus va fi argumentat. Ei nu spun nimic clar. Caietele de decizii şi procesele verbale sunt toate la federaţie şi fiecare are sarcinile distribuite. Cred că ei vor să intervină în mai multe departamente în care nu ar trebui", a replicat Dragomit, pentru sursa citată.
Fosta jucătoare de tenis este la cârma Federaţiei Române de Tenis de la 23 februarie 2009, atunci când a câştigat alegerile organizate în acest sens la Poiana Braşov. Adversarul ei din acea cursă a fost Aurel Muntean, personaj agreat de vechii conducători ai FRT.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ruxandra Dragomir comunicare
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close