Antena 3 CNN Sport Tenis Federaţia Română de Tenis a sesizat DNA privind neregulile financiare din perioada 2001-2008

Federaţia Română de Tenis a sesizat DNA privind neregulile financiare din perioada 2001-2008

Federaţia Română de Tenis a sesizat DNA privind neregulile financiare din perioada 2001-2008
de M.T.    |    01 Feb 2012   •   13:27

Conducerea Federaţiei Române de Tenis a sesizat, miercuri, Direcţia Naţională Anticorupţie după ce a descoperit o serie de nereguli financiare în contabilitate în perioada 2001-2008, se arată într-un comunicat al FRT remis agenţiei Mediafax.

În urma verificărilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federaţia Română de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. În acest sens, astăzi, 01.02.2012, Federaţia Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie”, se arată în comunicat, fără a fi oferite şi alte amânunte.

În perioada 2001-2008, la conducerea Federaţiei Române de Tenis s-a aflat Ilie Năstase. Acesta a demisionat din funcţia de preşedinte la 12 februarie 2008, după declanşarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis dintre România şi Franţa.

Atunci, o parte a presei a scris că federaţia ar fi „umflat" cheltuielile de organizare a întâlnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

Nu ştiu despre ce e vorba, dacă mă cheamă DNA-ul, eu iau un avion privat şi acum vin de la Paris, dar eu nu ştiu nimic despre acest lucru. Sunt mulţi oameni care vor să-mi facă rău, care vor să-mi tăvălească numele, care mă dau în judecată. Domnişoara de la Federaţie poate se plictiseşte, că am văzut că a mers la aeroport să-l aştepte pe Tecău, ca şi cum ea ar fi câştigat ceva”, a declarat Ilie Năstase, citat de gsp.ro.

De la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Năstase s-a aflat într-un conflict permanent cu actualul preşedinte Ruxandra Dragomir.



×
Subiecte în articol: DNA Ruxandra Dragomir Ilie Nastase scandal
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close