Antena 3 CNN Sport Tenis Fosta jucătoare de tenis Marion Bartoli, în pericol de moarte: ”Mă tem pentru viața mea, mă tem că într-o zi inima mea se va opri”

Fosta jucătoare de tenis Marion Bartoli, în pericol de moarte: ”Mă tem pentru viața mea, mă tem că într-o zi inima mea se va opri”

Fosta jucătoare de tenis Marion Bartoli, în pericol de moarte: ”Mă tem pentru viața mea, mă tem că într-o zi inima mea se va opri”
Sursa foto: Foto: Marion Bartoli/Instagram
07 Iul 2016   •   17:12

Fosta jucătoare franceză de tenis Marion Bartoli, surprinzătoarea campioană de la Wimbledon din 2013, a mărturisit că trăiește "un coșmar" și că "se teme pentru viața" sa din cauza unui misterios virus contractat în luna februarie, care a făcut-o să piardă mult în greutate, a declarat ea joi pentru canalul britanic ITV, citat de AFP și Agerpres.

"Mă tem pentru viața mea, mă tem că într-o zi inima mea se va opri", a afirmat Bartoli, la două zile după ce organizatorii turneului de la Wimbledon au decis să o retragă, din motive medicale, din proba de dublu rezervată veteranilor.

"Viața mea a ajuns un coșmar (...) Mă ofilesc și nu știu de ce", a adăugat franțuzoaica de 31 de ani, cu un aer plăpând și cu chipul marcat de suferință, dezmințind totodată zvonurile că ar fi vorba de anorexie.

"Nu mă fac să sufăr singură. E îngrozitor ceea ce trăiesc", a spus fosta jucătoare, reconvertită în domeniul modei și care de asemenea comentează meciuri de tenis.

Ea a explicat că a "luat un virus", pe care medicii nu-l pot identifica, în luna februarie, după ce a făcut trei drumuri lungi cu avionul între Australia, India și New York.

"La început, credeam că e din cauza decalajului orar", a spus Bartoli. Ea a adăugat că după alte două drumuri la Dallas și Miami, pentru activitățile sale legate de modă, s-a simțit "din ce în ce mai rău".

"Corpul meu refuza din ce în ce mai multe lucruri", a subliniat ea. "Nu mai pot să tastez fără să folosesc mănuși", a explicat ea, evocând riscuri de "tahicardie".

Ea a mai spus că se spală doar cu "apă minerală", nu mai poartă bijuterii și nu mai poate mânca decât legume bio. "Sunt nevoită să mănânc salate și castraveți fără coajă, deoarece corpul meu n-o mai suportă", a continuat Bartoli.

"Sunt metode de supraviețuire. Mă rog lui Dumnezeu în fiecare zi să revin la o viață normală”, a mai spus ea.

Marți, Bartoli urma să dispute un meci de dublul la "turneul legendelor" de la Wimbledon alături de britanica Anne Keothavong. Franțuzoaica a fost înlocuită însă de britanica Melanie South, decizia fiind luată de organizatori, care s-au bazat pe constatările unui medic.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close