Antena 3 CNN Sport Tenis Germania învinge SUA şi le elimină din Cupa Hopman la tenis

Germania învinge SUA şi le elimină din Cupa Hopman la tenis

Germania învinge SUA şi le elimină din Cupa Hopman la tenis
07 Ian 2009   •   14:20

Echipa de tenis a Germaniei a câştigat, miercuri, confruntarea cu Statele Unite ale Americii, cu scorul de 2-1. Partida dintre cele două reprezentative a contat pentru grupa A a competiţiei care se desfăşoară la Perth, în Australia.
Din cele trei meciuri ale unei confruntări (feminin, masculin şi mixt), americanii nu au reuşit să câştige decât la partida băieţilor, unde James Blake a trecut de Nicolas Kiefer cu scorul de 7-6 (7/3), 6-7 (7/9), 6-4, informează Mediafax. La feminin, Germania a fost reprezentată cu succes de Sabine Lisicki în meciul cu Meghann Shaughnessy, 4-6, 6-0, 6-4.
Germania a trecut de SUA într-o manieră spectaculoasă, meciul de dublu mixt dintre cuplul german Lisixki/Kiefer şi cel american Shaughnessy/Blake fiind câştigat după un ultim set foarte disputat: 6-3, 3-6, 10-7.
Americanii vor disputa ultimul meci din Grupa A joi, 8 ianuarie, în compania Australiei. SUA, care au pierdut deja cu Slovacia, vor juca, astfel, un meci fără miză împotriva Australiei, nici una dintre echipe neavând şanse de calificare în finală. În acelaşi timp, Germania urmează să întâlnească Slovacia.
Miercuri va mai avea loc disputa dintre Rusia şi Taipeiul Chinez.
Foto: smh.com.au
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUA Germania
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close