Antena 3 CNN Sport Tenis HALEP - ZHENG la WIMBLEDON. Când începe partida

HALEP - ZHENG la WIMBLEDON. Când începe partida

HALEP - ZHENG la WIMBLEDON. Când începe partida
05 Iul 2018   •   16:00

Simona Halep, locul 1 WTA, va evolua, joi, în jurul orei 17.00, în turul doi la Wimbledon, contra sportivei chineze Saisai Zheng, locul 126 WTA.

Meciul este al doilea de pe terenul 1, după întâlnirea dintre Marin Cilic (Croaţia) - Guido Pella (Argentina).

Halep şi-a luat o pauză mai lungă după turneul de la Roland Garros, pe care l-a câştigat şi a mers direct la Wimbledon. Numărul 1 mondial a arătat însă o formă foarte bună în primul tur. Halep a început tare cu Kurumi Nara şi conducea deja cu 2-0 după primele 12 minute de joc. Japoneaza, numărul 101 mondial, a avut însă o izbucnire şi a reuşit să egaleze. Simona a înţeles mesajul şi nu i-a mai permis să ia vreun punct până la finalul setului, 6-2. Al doilea set a fost mai echilibrat. Kurumi Nara a arătat un joc mai bun şi a reuşit să ţină aproape de Halep. Totuşi, Simona a reuşit să câştige şi al doilea set, scor 6-4.

Zheng a reuşit o victorie surprinzătoare, când a trecut de compatrioata sa, Qiang Wang, locul 70 în clasamentul WTA, scor 6-3, 4-6, 6-1. Cele două se vor înfrunta pentru a doua oară, după ce Simona Halep a învins-o pe Zheng în 2015, la Shenzhen, scor 6-2, 6-3.

Dacă va reuşi să treacă de Zheng şi să se califice în turul 3 la Wimbledon 2018, Simona Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre Lara Arruabarrena, cea care a învins-o pe Ana Bogdan, şi Su-Wei Hsieh, cea care a scos-o din competiţie pe Anastasia Pavliucenkova.

La dublu masculin, Marius Copil va evolua alături de grecul Stefanos Tsitsipas, în primul tur la dublu contra echipei Marcelo Demoliner/Santiago Gonzalez (Brazilia/Mexic), în al patrulea meci de pe terenul 11.00.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close