Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecau s-a calificat în semifinale la Roland Garros

Horia Tecau s-a calificat în semifinale la Roland Garros

Horia Tecau s-a calificat în semifinale la Roland Garros
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2015   •   17:49

Sportivul s-a calificat în semifinalele probei de dublu masculin de la Roland Garros alături de Jean-Julien Rojer (Olanda). Acesta este al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

După o oră şi cinci minute de joc, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-3, 6-3 cuplul Vasek Pospisil/Jack Sock (Canada/SUA), cap de serie numărul 2. Cuplul din care face parte şi românul este cap de serie numărul 5. În semifinale, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-6 (8), de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 8.

În următoarea semifinală se vor întâlni perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu, şi cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 6. Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Rojer vor primi 720 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 112.500 de euro. 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close