Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminată în turul doi

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminată în turul doi

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminată în turul doi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    29 Mai 2014   •   15:56

Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat în optimile de finală ale turneului de dublu de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Favoriţi numărul 13 la Paris, Tecău şi Rojer s-au impus fără probleme în faţa perechii Nicholas Monroe/Simon Stadler (SUA/Germania), scor 6-3, 6-0, după mai puţin de o oră de joc.

În runda următoare, câştigătorii titlului de la Bucureşti vor juca împotriva învingătorilor din meciul Daniel Nestor/Nenad Zimonjici (Canada/Serbia - favoriţi numărul 3) şi Roberto Bautista Agut/Igor Sijsling (Spania/Olanda).

În turneul feminin de simplu, Monica Niculescu nu a reuşit să-şi păstreze avantajul pe care îl avea din ziua precedentă în faţa Paulei Ormaechea (Argentina) şi a fost eliminată în turul doi.

Meciul a început miercuri, însă a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 6-2, 2-0 în favoarea româncei.

Întâlnirea a fost reluată joi, iar Niculescu a avut două şanse de a câştiga, servind pentru meci la 5-3 şi având minge de meci la 5-4 în setul doi.

Cu toate acestea, sportiva sud-americană, locul 75 WTA, s-a impus în cele din urmă în trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-2, la capătul a două ore şi 20 de minute de joc.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close