Antena 3 CNN Sport Tenis Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în optimile de finală ale Australian Open

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în optimile de finală ale Australian Open

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în optimile de finală ale Australian Open
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    20 Ian 2012   •   16:00

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au impus cu 3-6, 6-4, 6-2 în faţa perechii australiene Colin Ebelthite/Marinko Matosevic, după o oră şi 45 de minute de joc, şi s-au calificat în optimile de finală ale Australian Open

În turul următor, perchea româno-suedeză va juca împotriva câştigătorilor din meciul Victor Hănescu/Olivier Rochus (România/Belgia) şi Ricardo Mello/Joao Souza (Brazilia).

În turneul de simplu, reprezentantul gazdelor, Bernard Tomic, a câştigat în faţa lui Alexandr Dolgopolov, cap de serie numărul 13, la capătiul unui meci dramatic, care s-a întins pe durata a cinci seturi.

Tomic s-a impus după trei ore şi 49 de minute cu 4-6, 7-6, 7-6, 2-6, 6-3 şi va juca în optimile de finală cu Roger Federer, al treilea favorit şi de patru ori campion la Melbourne.

Într-un alt meci, argentinianul Juan Martin Del Potro nu a avut nicio problemă cu Yen-Hsun Lu, pe care l-a învins cu 6-2, 6-3, 6-0.

La feminin, deţinătoarea titlului şi a 11-a favorită, belgianca Kim Clijsters, a trecut cu 6-3, 6-2 de Daniela Hantuchova şi s-a calificat în optimile de finală, acolo unde, într-o reeditare a ultimului act din 2011, o va întâlni pe chinezoaica Na Li, care a profitat de abandonul ibericei Anabel Medina Garrigues.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close