Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase, potop de laude la adresa Simonei Halep

Ilie Năstase, potop de laude la adresa Simonei Halep

Ilie Năstase, potop de laude la adresa Simonei Halep
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Feb 2016   •   16:23

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, duminică, la Sala Polivalentă din Cluj, că victoria Simonei Halep în fața Petrei Kvitova a fost "entuziasmantă", mai ales că adversara ei nu este o jucătoare oarecare.

"Victoria Simonei a fost entuziasmantă pentru că Petra Kvitova a fost altă jucătoare azi, a jucat mult mai bine. Iar în aceste condiții, Simona trebuia să ridice jocul ca să o poată bate. Sigur, au fost momente dificile, la 2-1 în setul decisiv dacă Kvitova făcea 3-1 era complicat. Dar Simona, ca toți jucătorii buni, a ieșit din situația aia. Contează și pentru ea această victorie, pentru că atunci când câștigi pe muchie așa, capeți încredere. Mai ales că a bătut-o pe Kvitova, nu e orice jucătoare", a spus fostul tenisman, citat de Agerpres.

El a adăugat că atmosfera din Sala Polivalentă i-a adus aminte de cea de la meciurile de Cupa Davis din anii '70. "Atmosfera a fost frumoasă, mi-a adus aminte de anii '70, când jucam eu cu domnul Țiriac și cu domnul Hărădău. Meciurile de Cupa Davis erau atunci extraordinare", a precizat Năstase.

România poate câștiga cu 3-1, dacă Monica Niculescu o "adoarme" pe Karolina Pliskova la fel ca pe Petra Kvitova în partida de sâmbătă, a afirmat Ilie Năstase. "Nu mă așteptam la 2-1, pentru că am văzut că cehoaicele sperau la 2-0 după prima zi. Dar uite că a fost 1-1 după prima zi, iar acum e 2-1. Monica dacă o adoarme pe Pliskova așa cum a adormit-o, ieri, pe Kvitova, atunci se poate să facem 3-1 și să mergem mai departe", a menționat fostul tenisman.

Simona Halep a învins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 3-6, 6-3, duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și echipa feminină de tenis a României conduce Cehia, deținătoarea titlului, cu scorul de 2-1, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

×
Subiecte în articol: Fed Cup Simona Halep Ilie Nastase
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close