Antena 3 CNN Sport Tenis Ilie Năstase nu se dezminte: „Din cauza ei m-au suspendat englezii ăștia idioți”

Ilie Năstase nu se dezminte: „Din cauza ei m-au suspendat englezii ăștia idioți”

Ilie Năstase nu se dezminte: „Din cauza ei m-au suspendat englezii ăștia idioți”
11 Iul 2017   •   23:07

Ilie Năstase nu se dezminte și a declarat, într-un interviu pentru sport.ro, că îi pare rău că a pierdut Simona Halep, care l-ar fi răzbunat, după scandalul cu englezii.

„Nu mă interesează să ajungă numărul 1 mondial, ci să câștige un turneu de Grand Slam. Trebuie răbdare și această performanță va veni. Am văzut meciul cu domnul Copos, ne-am enervat. Îmi pare rău că a pierdut cu Konta. Mă răzbuna și pe mine. Eram mai liniștit, pentru că din cauza ei m-au suspendat englezii ăștia idioți”, a spus Ilie Năstase.

Anterior, Năstase a declarat, despre înfrângerea Simonei Halep în faţa Johannei Konta, că britanica a riscat de la început, în timp ce Halep a avut presiunea locului unu în clasamentul WTA.

Fostul tenismen Ilie Năstase se confruntă cu numeroase interdicții și restricții după scandalul de la meciul de Fed Cup România-Marea Britanie, atunci când a înjurat arbitrii, jucătoarele de tenis britanice, dar a și emis un comentariu cu tentă rasistă la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Simona Halep
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close