Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Țiriac, atac furibund la adresa unui fotbalist: Am ajuns să iau lecții de la el?

Ion Țiriac, atac furibund la adresa unui fotbalist: Am ajuns să iau lecții de la el?

Ion Țiriac, atac furibund la adresa unui fotbalist: Am ajuns să iau lecții de la el?
21 Sep 2018   •   15:25

Ion Ţiriac are un nou "client". S-a luat mai nou de Gerard Pique, fotbalistul care s-a implicat în tenis şi care a reuşit să modifice formatul de desfăşurare al Cupei Davis. Motiv pentru Ţiriac să îl ionizeze pe jucătorul Barcelonei, scrie Telekom Sport.

Cupa Davis va suferi o schimbare profundă începând cu 2019. Oamenii de afaceri care au investit în noul proiect au revoluţionat competiţia veche de 118 ani. Printre cei care implicaţi se numără şi Gerard Pique, fotbalistul spaniol de 31 de ani. Ion Ţiriac este deranjat de modificările aduse din ediţia viitoare. Iar Pique nu a scăpat de critici. 
  
"Nu o să mai aveţi Cupă Davis. De ce? Pentru că cineva a venit cu 3 miliarde şi jumătate, după 25 de ani, să facă ei Cupa Davis cum o cred. Am ajuns acum să iau lecţii de la un jucător de fotbal cum se face Cupa Davis. 18 echipe în 7 zile, nu ştiu dacă înţelegeţi. Joacă pentru bani. Pt ca nu joacă Djokovic dacă sunt 4, nu joacă nici Federrer şi mor de foame dacă nu joacă ăştia. I-am spus lui domnul Pique că am inventat şi eu la fotbal o treabă, am vorbit cu Blatter să îl aduc înapoi şi ca de anul viitor penalty-ul nu se mai bate cu piciorul. Se bate cu capul. M-a intrebat: "Cum se bate?" Exact aşa se bate, cu capul cum dumneata baţi cu capul la tenis. Nu a înţeles nimic, dar nu mă miră, e jucător de fotbal" a fost atacul lui Ion Ţiriac. 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close