Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Ţiriac, consilierul din umbră al Simonei Halep. Schimbarea decisivă făcută la îndemnul miliardarului

Ion Ţiriac, consilierul din umbră al Simonei Halep. Schimbarea decisivă făcută la îndemnul miliardarului

Ion Ţiriac, consilierul din umbră al Simonei Halep. Schimbarea decisivă făcută la îndemnul miliardarului
Sursa foto: foto: Agerpres
26 Mai 2016   •   15:15

Considerat consilierul din umbra al Simonei Halep, Ion Tiriac este prezent la Paris, unde a facut o schimbare importanta in jocul sportivei noastre.

Simona Halep a dezvaluit ca Tiriac i-a cerut sa schimbe modul in care serveste. Drept urmare, Simona a inceput sa aiba un serviciu mult mai variat, in diverse zone ale careului, scrie Ziare.com.

"Domnul Tiriac a venit la teren si mi-a zis ca trebuie sa schimb lovitura, ca nu ma avantajeaza. Am schimbat-o intr-o saptamana si servesc acum asa cum am schimbat. Cred ca prind destul de repede, daca ar trebui sa schimb ceva, dar sunt destul de completa pe tehnica, trebuie doar sa mixez", a spus Simona Halep, citata de treizecizero.

Simona spune ca este multumita de modul in care serveste dupa ce a facut aceasta modificare, insa cifrele arata o inconstanta.

Spre exemplu, in meciul din primul tur cu Nao Hibino, Simona a castigat 76% din punctele de pe primul serviciu si 50% din cele de pe al doilea serviciu.

Mult mai slab a stat in meciul din turul doi, cu Zarina Diyas, in care a castigat doar 52% din punctele de pe primul serviciu si 59% de pe al doilea.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Ion Tiriac
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close