Antena 3 CNN Sport Tenis Ion Țiriac, reacție dură în scandalul de la Fed Cup cu Ilie Năstase

Ion Țiriac, reacție dură în scandalul de la Fed Cup cu Ilie Năstase

Ion Țiriac, reacție dură în scandalul de la Fed Cup cu Ilie Năstase
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Apr 2017   •   20:26

Ion Țiriac s-a deplasat de la București pentru a-l susține pe Ilie Năstase după incidentele de la meciul de Fed Cup, dintre România și Marea Britanie.

"În momentul în care un jucător iese de pe teren din proprie vointa, pierde meciul! Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea? Nu știu ce a spus domnul Năstase din tribuna, nici nu ma interesează pentru ca în momentul în care a părăsit suprafața de joc nu mai era persoana oficială! Ii ceri sa părăsească banca, o face, dar cum își permite un arbitru să-l scoată din arena? Asa suntem noi, abia așteptăm să sărim pe ai noștri și le permitem străinilor sa facă ce vor la noi acasă!", a spus Țiriac, potrivit dolce-sport.ro.

 Fostul campion de tenis Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente şi ''un comportament nesportiv'', a anunţat sâmbătă federaţia internaţională (ITF). 

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă. 

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Ion Tiriac
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close