Antena 3 CNN Sport Tenis John Isner l-a învins pe Nicolas Mahut în trei seturi, în mai puţin de două ore de joc

John Isner l-a învins pe Nicolas Mahut în trei seturi, în mai puţin de două ore de joc

John Isner l-a învins pe Nicolas Mahut în trei seturi, în mai puţin de două ore de joc
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
22 Iun 2011   •   11:35

Reeditarea meciului epic de anul trecut dintre John Isner şi Nicolas Mahut, care s-a întins pe parcursul a trei zile şi în care americanul s-a impus cu 70-68 în decisiv, nu a avut nicio doză de dramatism. Partida din primul tur de la Wimbledon s-a încheiat după doar trei seturi şi mai puţin de două ore de joc.

Isner s-a impus cu 7-6, 6-2, 7-6 şi s-a calificat în turul 2, acolo unde îl va întâlni pe spaniolul Nicolas Almagro, învingător în faţa finlandezului Jarkko Nieminen cu 6-7, 6-3, 6-4, 6-4.

Nu a fost aşa uşor cum pare. Dar este un sentiment plăcut. Nu a mai fost nevoie să dorm înainte să termin meciul, nu avea cum să se întâmple la fel ca anul trecut. Nicolas a luptat din toate puterile astăzi, dar cred că a avut ceva probleme la genunchi. oricum, la final mi-a urat să mă vadă în a doua săptămână a turneului”, a declarat Isner la finalul meciului.

Novak Djokovic şi Roger Federer au trecut şi ei în turul 2, de asemenea în minimum de seturi. Jucătorul sârb a defilat în faţa francezului Jeremy Chardy, căruia i-a lăsat doar şase game-uri, 6-4, 6-1, 6-1, în timp ce Roger Federer l-a învins la pas pe pe debutantul din Kazahstan Mikhail Kukushkin, 7-6, 6-4, 6-2.

Victorii lejere au obţinut şi Andy Roddick, Michael Llodra, Davis Ferrer, Jo-Wilfried Tsonga şi David Nalbandian, în timp ce suedezul Robin Soderling a avut nevoie de patru seturi pentru a-l învinge pe germanul Philipp Petzschner. Cel mai spectaculos meci al zilei i-a avut ca protagonişti pe spaniolul Fernando velasco şi cehul Radek Stepanek, jucătorul iberic calificându-se după un succes în cinci seturi, 2-6, 4-6, 6-3, 7-6, 9-7.

În concursul feminin, Serena Williams a oferit momentul zilei. După ce a învins-o în trei seturi pe Aravane Rezai, 6-3, 3-6, 6-1, jucătoarea din Statele Unite, deţinătoarea titlului la Wimbledon, a izbucnit în lacrimi.

Să revin aici şi să câştig este absolut minunat. Am avut un an dezastruos şi tot ce am făcut a fost să mă rog. Am familia alături şi iubesc tenisul. Probabil acesta este cel mai emoţionant moment de care am parte după un meci. Pentru mine nu este important că am câştigat, ci că mă aflu aici”, a declarat Serena pentru BBC.

Cu excepţia Jelenei Jankovic, cap de serie numărul 15, care a pierdut în trei seturi în faţa ibericei Maria Jose Martinez Sanchez, şi a Samanthei Stosur (10), învinsă de Melinda Czink din Ungaria, celelalte favorite nu au avut probleme în a obţine calificarea în turul 2. Caroline Wozniacki (1), Na Li (3), Victoria Azarenka (4) şi Maria Sharapova (5) au câştigat meciurile pe care le-au jucat în două seturi şi fără a petrece prea mult timp pe teren.

×
Subiecte în articol: Serena Williams
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close