Antena 3 CNN Sport Tenis Laura-Ioana Andrei a ratat calificarea în semifinalele Turneului de la Torhout

Laura-Ioana Andrei a ratat calificarea în semifinalele Turneului de la Torhout

Laura-Ioana Andrei a ratat calificarea în semifinalele Turneului de la Torhout
Sursa foto: laura ioana andrei
10 Apr 2009   •   20:59

Românca Laura-Ioana Andrei a jucat vineri în sferturile de finală ale turului challengere de la Torhout, din Belgia, dar a ratat calificarea mai departe după ce a fost învinsă de o sportivă din Ucraina. Competiţia este dotată cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.
Jucătoarea de tenis a fost eliminată din sferturi la Torhout de către Viktoria Kutuzova din Ucraina, sportiva din ţara vecină dovedindu-se mult mai bună şi câştigând în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-1.
O altă jucătoare română, Elena Bogdan, a jucat în turul doi al doilea al Turneului de la Sibenik, din Croaţia, dotat cu premii ce însumează 10.000 de dolari, potrivit Mediafax. Românca a fost învinsă în trei seturi de italianca Evelyn Mayr, scor 2-6, 6-3, 6-3. Onoarea româncelor a fost salvată de Alexandra Damaschin, care a care s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Antalya, dotat cu premii de 10.000, după ce a învins-o în turul doi pe britanica Natasha Khan, scor 6-4, 6-1. Mai departe, Damaschin o va întâlni pe Katerina Avdienko din Ucraina.
Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close