Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Şarapova, dezvăluiri picante despre viața extra tenis: ”Am băut mai mult decât în tot anii trecuţi, am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi..."

Maria Şarapova, dezvăluiri picante despre viața extra tenis: ”Am băut mai mult decât în tot anii trecuţi, am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi..."

Maria Şarapova, dezvăluiri picante despre viața extra tenis: ”Am băut mai mult decât în tot anii trecuţi, am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi..."
Sursa foto: Foto: Maria Sharapova/Facebook
20 Mar 2017   •   11:54

Maria Şarapova e aproape de revenirea în circuitul WTA după suspendarea pentru dopaj primită în 2016, iar zilele acestea a acordat un interviu spectaculos revistei Vanity Fair, versiunea spaniolă, în care a făcut dezvăluiri din perioada în care a stat departe de tenis, scrie prosport.ro.

Rusoaica spune că nu e încercată de un sentiment de teamă înaintea întoarcerii în circuit după un an şi trei luni: "Nu mă tem că voi eşua în încercarea de a reveni. Dacă mi-ar fi teamă nu m-aş mai întoarce. Nu va fi o dezamăgire dacă nu voi câştiga un meci, în trecut am avut sute de succese", a spus Şarapova, pentru revista Vanity Fair înainte să facă dezvăluiri "picante" despre viaţa extra tenis: "În ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o e, probabil, mai mare decât toată cantitatea din anii trecuţi, iar asta s-a întâmplat pentru că am avut o altfel de viaţă socială. Am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi în această perioadă, nici măcar nu mai ştiam cum e. A fost ceva cu totul nou şi mi-a plăcut", este confesiunea rusoaicei.

De-a lungul ultimelor săptămâni, mai multe staruri din ATP şi WTA şi-au exprimat public nemulţumirea faţă de wild-card-urile primite de Şarapova, inclusiv la turneul de la Ştuttgart, dar atitudinea colegilor din circuit nu o deranjează prea tare pe rusoaică.

×
Subiecte în articol: maria sarapova
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close