Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Șarapova, prima reacție după anunțul suspendării pentru dopaj. Ce decizie a luat rusoaica

Maria Șarapova, prima reacție după anunțul suspendării pentru dopaj. Ce decizie a luat rusoaica

Maria Șarapova, prima reacție după anunțul suspendării pentru dopaj. Ce decizie a luat rusoaica
08 Iun 2016   •   19:27

Maria Sarapova a avut pe Facebook o primă reacție la scurt timp după anunțul Federației Internaționale de Tenis potrivit căruia rusoaica a fost suspendată pentru doi ani în scandalul de dopaj.

Șarapova le-a transmis fanilor că deși experții care au anchetat cazul ei au ajuns la concluzia că nu s-a dopat intenționat, au cerut o suspendare de doi ani pe care este hotărâtă acum să o conteste.

"Prin decizia de a ma suspenda pentru doi ani, Tribunalul ITF a concluzionat că ceea ce am făcut eu nu a fost intenționat. Tribunalul a aflat că nu am cerut doctorilor un tratament pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. ITF a utilizat mult timp si multe resurse pentru a încerca să arate ca am încălcat intenționat regulamentul anti-doping, însă Tribunalul a concluzionat că nu am facut acest lucru.

Trebuie să știți că ITF a solicitat suspendarea mea pentru patru ani - sancțiunea pentru încalcarea intenționată a regulamentului - insa acest demers a fost respins.

(...) Nu pot accepta aceasta suspendare dură și nedreaptă de doi ani. Voi ataca imediat cu apel la TAS secțiunea referitoare la suspendare din această hotărare.

(...) Îmi lipsește să joc tenis și îmi lipsesc fanii mei, care sunt cei mai buni și mai loiali din lume. Am citit scrisorile. Am citit mesajele voastre. Intenționez să mă lupt pentru ceea ce eu cred că este adevărat și să mă întorc pe terenul de tenis cât mai repede”, a scris Șarapova într-un comunicat postat pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: maria sarapova
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close