x close

Martina Navratilova trage un semnal de alarmă în cazul Simonei Halep: "Care e problema? Doar pentru că este româncă? E ridicol"

26 Ian 2018   •   22:21
Martina Navratilova trage un semnal de alarmă în cazul Simonei Halep: "Care e problema? Doar pentru că este româncă? E ridicol"

Martina Navratilova, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, a vorbit despre situația în care se află Simona Halep înaintea finalei Australian Open: nu are  sponsor tehnic.

 "Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas. Ceea ce știu este că asta nu i s-ar fi întamplat niciodată unui bărbat. Niciodată! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor", a spus Navratilova, potrivit gsp.ro.

Navratilova a continuat cu seria cuvintelor laudative la adresa Simonei:"Sper că cei de la Adidas regretă acum. Iar dacă Simona nu-și va găsi un sponsor înseamnă că ceva este într-adevăr în neregulă cu tenisul! Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate!

Este foarte profesionistă, atât pe teren, cât și în afara lui, iar fanii o iubesc. Ea este genul de femeie pe care o vrem drept model pentru copiii noștri. Nu înțeleg de ce nicio companie nu s-a trezit încă să spună: «Aceasta este sportiva pe care ne mândrim să o sprijinim!»".

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati