Antena 3 CNN Sport Tenis McEnroe: Este timpul ca US Open să aibă acoperiş

McEnroe: Este timpul ca US Open să aibă acoperiş

McEnroe: Este timpul ca US Open să aibă acoperiş
Sursa foto: Arthur Ashe Stadium
12 Sep 2009   •   12:53

John McEnroe aprecia că Asociaţia de tenis din SUA dă dovadă de lipsă de seriozitate deoarecenu pune un acoperiş pe ?Arthur Ashe Stadium?, locul de desfăşurare al US Open.
Ploaia de vineri a împrăştiat orice speranţă că această competiţie s-ar putea defăşura conform programului, acesta deja fiind al doilea an consecutiv când weekendul final se transformă âîn faos.
"Cu siguranţă că este o ruşine," declara fostul campion actual comentator TV John McEnroe după ce a părăsit Flushing Meadows după o zi irosită.

Reluarea sfertului de finală dintre Rafael Nadal şi Fernando Gonzalez a fost din nou amânat, ca şi semifinalele feminine.

Programul nu lasă nici o margine de eroare, iar titlul la masculin se desfăşura în aceste condiţii luni, pentru al doilea an.

McEnroe declara că a făcut lobby la US Tennis Association pentru a pune un acoperiş pe masivul stadion Arthur Ashe, încă de când a fost construit, în 1997, pentru a consitui arena principală a terenului.
Oficialii au vorbit anul trecut despre studiile care au fost făcute pentru a adăuga un acoperiş retractabil de 100 milioane de euro, dar nu s-a mers mai departe cu planul.

Australian Open şi Wimbledon au acoperiş, iar Openul francez este în stadiul final de realizare a unuia.
În trecutul recent, ploaia a afectat de nenumărate ori turneul. În 2006, un total de şase zile de turneu au fost amânate.

Anul trecut, Roger Federer a aşteptat până luni pentru a lua titlul cu numărul cinci.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: turneu de grand slam US Open
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close