Antena 3 CNN Sport Tenis Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, înaintea meciului decisiv cu Maria Șarapova: „Să renunțe la acest joc...”

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, înaintea meciului decisiv cu Maria Șarapova: „Să renunțe la acest joc...”

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, înaintea meciului decisiv cu Maria Șarapova: „Să renunțe la acest joc...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Oct 2017   •   10:26

SIMONA HALEP - MARIA ȘARAPOVA. Cristian Tudor Popescu a dezvăluit cum poate fi întrerupt şirul eşecurilor Simonei Halep, în fața Mariei Șarapova, la capătul meciului din optimile de la China Open.

SIMONA HALEP - MARIA ȘARAPOVA. Cristian Tudor Popescu a explicat, pentru Digi Sport, de ce constănţeanca a pierdut mereu în faţa rusoaicei, precum şi ce trebuie să facă din punct de vedere tactic pentru a ieşi învingătoare din disputa de la Beijing.

SIMONA HALEP - MARIA ȘARAPOVA. ”Halep trebuie să renunţe la acest joc smart aggressive, care o ajută să bată alte jucătoare de top. Dar în faţa Sharapovei acest tip de evoluţie nu funcţionează. Trebuie să joace la risc, să evolueze la linie, să ia iniţiativa. Să se bată parte în parte cu rusoaica, nu trebuie să o lase să ia controlul meciului şi să facă aceasta punctele. Ar fi o idee să plece şi ea la vestiar cu Sharapova. Sau să ceară ea prima pauza de vestiar. Să nu mai stea pe teren, suportând un gol de presiune. Pentru că asta creează Sharapova când pleacă de pe teren şi îşi lasă opozanta să aştepte”, a spus Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: maria sarapova Simona Halep
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close