Antena 3 CNN Sport Tenis Miliardarul Ion Țiriac, revoltat de ceea ce se întâmplă în România: „M-aș urca pe masa Guvernului și i-aș întreba dacă nu le este rușine”

Miliardarul Ion Țiriac, revoltat de ceea ce se întâmplă în România: „M-aș urca pe masa Guvernului și i-aș întreba dacă nu le este rușine”

Miliardarul Ion Țiriac, revoltat de ceea ce se întâmplă în România: „M-aș urca pe masa Guvernului și i-aș întreba dacă nu le este rușine”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
15 Oct 2019   •   23:30

Miliaradrul Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, critică modul în care guvernanții tratează sportul românesc. 

„Eu nu vreau sa ajungă tenisul ce a ajuns gimnastica. Problema este extraordinar de gravă, pentru că nu îi pasă nimănui pe unde ajunge sportul. După Halep, mi-e tare frică că ne ducem în neant dacă nu se fac niște centre federale.  

Cu toata responsabilitatea, în era comunistă era mai bine cu sportul, era mai bine cu învățământul, chiar daca erau celelalte restricții îngrozitoare. Bugetul Ministerului Tineretului și Sportului e 0,0048% din bugetul statului român... 

Dacă mâine dimineață eu aș fi ministrul sportului, în prima ședință de guvern m-aș urca pe masă, vorbesc serios, și le-aș spune dacă nu le este rușine cu 0,0048%. Nu m-aș da jos de pe masă până când nu aș obține 1%. Ăștia suntem, cu ăștia defilăm”, a declarat Ion Țiriac în cadrul unei conferințe de presă, potrivit GSP.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close