Antena 3 CNN Sport Tenis Monica Niculescu a fost învinsă de Victoria Azarenka în finala de la Luxemburg

Monica Niculescu a fost învinsă de Victoria Azarenka în finala de la Luxemburg

Monica Niculescu a fost învinsă de Victoria Azarenka în finala de la Luxemburg
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    24 Oct 2011   •   09:35

Monica Niculescu a pierdut prima finală a carierei, fiind învinsă în ultimul act de la Luxemburg de favorita numărul 1 a turneului, Victoria Azarenka.

 
Jucătoarea din Belarus s-a impus cu 6-2, 6-2, după o oră şi 14 minute de joc, reuşind astfel să termine turneul dotat cu premii totale de 220.000 de dolari fără a pierde vreun set.
 
Am fost puţin surprinsă că am ajuns în finală. Dar sunt foartze fericită că sezonul meu se încheie astfel. Azarenka este o jucătoare incredibilă. Am dat totul împotriva ei şi n-am câştigat decât patru game-uri. Însă am avut o săptămână excelentă şi sunt uimită de progresele pe care le-am făcut. Îmi urmăresc fiecare meci pe CD şi este evident că am crescut mult. Sunt foarte entuziasmată când mă gândesc la anul următor”, a declarat Niculescu la finalul meciului.
 
Niculescu a avut un an 2011 foarte bun, reuşind să ajungă pentru prima dată în optimile unui Grand Slam, la US Open, în semifinalele unui turneu Premier, la Beijing, a urcat în premieră între primele 40 de locuri WTA, iar acum a disputat prima finală a carierei.
 
Monica are un joc unic, un stil foarte diferit. Trebuie să fii foarte atentă şi să ai multă răbdare atunci când joci contra ei, dar, de asemenea, este important să fii agresivă”, a spus Azarenka.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close