Antena 3 Sport Tenis Montanes şi Monaco îşi vor disputa finala BCR Open România 2009

Montanes şi Monaco îşi vor disputa finala BCR Open România 2009

26 Sep 2009   •   20:03
Montanes şi Monaco îşi vor disputa finala BCR Open România 2009
Sursa foto: bcr open romania

Turneul ATP găzduit de capitala României, BCR Open România, a ajuns aproape de sfârşit. Sâmbătă s-au aflat cei doi finalişti ai competiţei, aceştia fiind spaniolul Albert Montanes (cap de serie 5) şi argentinianul Juan Monaco (al treilea favorit). Cei doi s-au calificat în finală după meciuri în care, deşi nu au fost lipsiţi de emoţii, s-au impus fără drept de apel.
Semifinalele competiţiei cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, ajunsă la a 17-a sa ediţie, i-au pus faţă în faţă pe spaniolii Montanes şi Ventura, pe de o parte, şi pe argentinianul Monaco şi germanul Greul de cealaltă. Montanes s-a impus cu destulă uşurinţă, şi asta cu toate că a cedat primul set. Scorul întâlnirii a fost 4-6, 6-4, 6-1 pentru Montanes. În cealaltă semifinală, Monaco a dispus de Greul în două seturi, scor 6-4, 6-3.
Pavel a spus ADIO tenisului într-un meci cu Goran Ivanisevic
Capul de afiş al zilei de sâmbătă a fost, totuşi, meciul de retragere al lui Andrei Pavel, cel mai bun jucător român din ultimul deceniu şi jumătate. ?Cneazul? a jucat un meci demonstrativ cu croatul Goran Ivanisevic, şi el impresionat de retragerea românului. Organizatorii i-au pregătit lui Pavel mai multe surprize, iar fostul jucător a ţinut un discurs de mulţumire pentru cei care l-au ajutat să-şi croiască o carieră de succes.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close