Antena 3 CNN Sport Tenis Montanes şi Monaco îşi vor disputa finala BCR Open România 2009

Montanes şi Monaco îşi vor disputa finala BCR Open România 2009

Montanes şi Monaco îşi vor disputa finala BCR Open România 2009
Sursa foto: bcr open romania
26 Sep 2009   •   20:03

Turneul ATP găzduit de capitala României, BCR Open România, a ajuns aproape de sfârşit. Sâmbătă s-au aflat cei doi finalişti ai competiţei, aceştia fiind spaniolul Albert Montanes (cap de serie 5) şi argentinianul Juan Monaco (al treilea favorit). Cei doi s-au calificat în finală după meciuri în care, deşi nu au fost lipsiţi de emoţii, s-au impus fără drept de apel.
Semifinalele competiţiei cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, ajunsă la a 17-a sa ediţie, i-au pus faţă în faţă pe spaniolii Montanes şi Ventura, pe de o parte, şi pe argentinianul Monaco şi germanul Greul de cealaltă. Montanes s-a impus cu destulă uşurinţă, şi asta cu toate că a cedat primul set. Scorul întâlnirii a fost 4-6, 6-4, 6-1 pentru Montanes. În cealaltă semifinală, Monaco a dispus de Greul în două seturi, scor 6-4, 6-3.
Pavel a spus ADIO tenisului într-un meci cu Goran Ivanisevic
Capul de afiş al zilei de sâmbătă a fost, totuşi, meciul de retragere al lui Andrei Pavel, cel mai bun jucător român din ultimul deceniu şi jumătate. ?Cneazul? a jucat un meci demonstrativ cu croatul Goran Ivanisevic, şi el impresionat de retragerea românului. Organizatorii i-au pregătit lui Pavel mai multe surprize, iar fostul jucător a ţinut un discurs de mulţumire pentru cei care l-au ajutat să-şi croiască o carieră de succes.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: monaco Andrei Pavel
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close