Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal se aşteaptă la vremuri bune: "Mă apropii de forma care m-a consacrat"

Nadal se aşteaptă la vremuri bune: "Mă apropii de forma care m-a consacrat"

Nadal se aşteaptă la vremuri bune: "Mă apropii de forma care m-a consacrat"
Sursa foto: rafael nadal
13 Apr 2010   •   11:10

Tenismanul spaniol Rafael Nadal se apropie de sfârşitul calvarului pe care îl trăieşte de aproximativ un an. Nu a mai câştigat nici un titlu în tenis de 11 luni, dar este din ce în ce mai mulţumit de jocul său şi se aşteaptă să se impună pentru a şasea oară consecutiv la turneul de la Monte Carlo, următorul în calendarul ATP.
"Am jucat bine la toate turneele din acest an. Încă n-am câştigat, dar am fost mereu competitiv. La Indian Wells am jucat foarte bine, dar jocul nu mi-a mers deloc în semifinale. În celelalte meciuri, totuşi, am jucat la un nivel înalt. Şi la Miami am jucat bine", a declarat sportivul iberic, potrivit Eurosport.
Ultima victorie a lui Nadal într-un turneu ATP a fost la Roma, în mai 2009. De atunci, probleme la genunchi au fost tot mai greu de suportat, iar Nadal a clacat chiar la turneul său favorit, Roland Garros. Spaniolul este bucuros că, spre deosebire de a doua jumătate a anului 2009, se simte pregătit să câştige turnee importante.
"Anul trecut, în ultimele şase luni, nu am avut rezultate foarte proaste - semifinale, o finală la Shanghai, sferturi de finale. Dar nu mă simţeam pregătit să câştig turnee importante.", a încheiat tenismanul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal ATP Monte Carlo indian wells
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close