Antena 3 CNN Sport Tenis Nadal se recuperează la Londra şi îşi forţează genunchii pentru a juca la Wimbledon

Nadal se recuperează la Londra şi îşi forţează genunchii pentru a juca la Wimbledon

Nadal se recuperează la Londra şi îşi forţează genunchii pentru a juca la Wimbledon
Sursa foto: rafa nadal
09 Iun 2009   •   21:33

Tenisul nu mai este doar o plăcere pentru numărul 1 mondial, Rafa Nadal. Spaniolul cu greu se poate concentra la jocul său în această perioadă din cauza durerilor la genunchi care nu îi dau pace sub nicio formă. Nadal mai are timp până pe 22 iunie, data când va începe Wimbledon, cel mai important turneu al anului în opinia lui Nadal, pentru a se pune pe picioare şi pentru a încerca să îşi apere cu succes trofeul.
"Dupã testele medicale efectuate luni şi marţi, ne-am decis să ajung la Londra în 16 iunie. Am două săptămâni foarte grele, în care voi fi nevoit sã muncesc mult pentru recuperare. Joc de mai multe luni cu dureri la genunchi şi nu mai pot continua aşa. Durerea mă limitează fizic, dar mă afectează şi mental. Trebuie să dau 200 la sută pentru a fi sută la sută pregătit la cel mai important turneu de tenis din lume, un turneu care m-a entuziasmat întotdeauna. Dacă voi juca, trebuie să fiu apt în totalitate", a spus Nadal, campionul en-titre de la cel mai important turneu de iarbă al anului, potrivit Mediafax.
Nadal a ratat deja partiparea la principalul turneu pregătitor pentru Wimbledon, Queen's, din cauza durerilor pe care le resimte la genunchi. Mai mult, Nadal a arătata cât este afectat de dureri când a fost eliminat de Robin Soderling din optimile de finală ale Roland Garros, turneul său "de casă".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rafael Nadal Wimbledon Roland Garros
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close