Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic s-a calificat în turul 2 al turneului de la Basel

Novak Djokovic s-a calificat în turul 2 al turneului de la Basel

Novak Djokovic s-a calificat în turul 2 al turneului de la Basel
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    02 Noi 2011   •   11:38

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat în turul 2 al turneului de la Basel, după ce l-a învins pe belgianul Xavier Malisse cu 6-2, 4-6, 7-5, la capătul unui meci de două ore şi 12 minute.

Pentru jucătorul sârb, a fost prima apariţie într-un concurs ATP după victoria de la US Open, în septembrie, la puţin timp după acest succes suferind o accidentare la spate în timpul unui meci din Cupa Davis.

În urma victoriei din Elveţia, Djokovic a ajuns la un record al sezonului de 65 de meciuri câştigat şi doar trei înfrângeri.

Alături de numărul 1 ATP, în turul 2 al Swiss Indoors s-au mai calificat deja spaniolii Rafael Nadal şi David Ferrer, britanicul Andy Murray şi reprezentanţii gazdelor, Roger Federer, Stanislas Wawrinka şi Michael Lammer.

Americanul Mardy Fish a fost nevoit să abandoneze după doar un game jucat împotriva compatriotului său James Blake, din cauza unei accidentări, suferind o grea lovitură în tentativa sa de a se califica pentru prima oară în carieră la Turneul Campionilor.

×
Subiecte în articol: turneu ATP
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close