Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic s-a retras de la Mastersul de la Paris din cauza accidentării la umăr

Novak Djokovic s-a retras de la Mastersul de la Paris din cauza accidentării la umăr

Novak Djokovic s-a retras de la Mastersul de la Paris din cauza accidentării la umăr
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Noi 2011   •   12:28

Novak Djokovic se retras de la Mastersul de la Paris, după ce accidentarea pe care a suferit-o la umărul drept a continuat să-i facă probleme.

Liderul mondial ar fi trebuit să joace împotriva francezului Jo-Wilfried Tsonga în sferturile de finală ale turneului de la Paris-Bercy.

Jucătorul sârb a acuzat de mai multe ori în ultima perioadă dureri la umărul drept şi la spate, prezenţa sa în capitala Franţei fiind încă de la început pusă sub semnul întrebării.

Dragi fani şi prieteni, cu regret trebuie să vă informez că m-am retras din turneul de la Paris. După meciul de joi, starea umărului meu s-a înrăutăţit şi din acest motiv trebuie să pun sănătatea pe primul loc. Îmi pare foarte rău pentru cei care au cumărat bilete şi ar fi vrut să mă vadă jucând. Am avut un sezon lung şi solicitant, am jucat toate meciurile la cel mai înalt nivel, iar acum corpul meu are nevoie să se recupereze. Sper că veţi înţelege şi veţi rămâne alături de mine”, a scris Djokovic pe contul său de Twitter.

Numărul 1 mondial a încasat 1 milion de dolari pentru prezenţa sa la Paris, un bonus primit pentru faptul că a jucat în şapte dintre cele opt turnee Masters din acest an. Djokovic a negat însă că factorul financiar l-a determinat să forţeze.

Este oarecum amuzant să văd cum oamenii vorbesc despre acest lucru. Este ridicol să crezi că am venit să joc aici doar pentru bani. Am nevoie de cât mai multe meciuri, pentru a mă pregăti de Turneul Campionilor, mai ales că este evident că nu sunt în cea mai bună formă”, a spus sârbul.


×
Subiecte în articol: turneu ATP retragere
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close