Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic şi Ernests Gulbis se vor întâlni în prima semifinală masculină de la Roland Garros

Novak Djokovic şi Ernests Gulbis se vor întâlni în prima semifinală masculină de la Roland Garros

Novak Djokovic şi Ernests Gulbis se vor întâlni în prima semifinală masculină de la Roland Garros
de M.T.    |    03 Iun 2014   •   21:26

Novak Djokovic şi Ernests Gulbis se vor întâlni în prima semifinală masculină de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Djokovic, care nu a reuşit încă să câştige trofeul la Paris, a trecut în sferturile de finală de canadianul Milos Raonic, favorit numărul 8, pe care l-a învins în trei seturi, scor 7-5, 7-6, 6-4.

„A fost foarte complicat să joc împotriva serviciului lui, care este precis şi puternic, dar sunt fericit că am reuşit să câştig”, a spus sârbul, cap de serie numărul 2 la Roland Garros.

Pentru Djokovic, finalist în 2012, este a patra semifinală consecutivă şi a şasea a carierei pe zgura pariziană.

Pentru un loc în finală, fostul lider mondial va trebui să-l învingă pe letonul Ernests Gulbis, locul 17 mondial, care a trecut în sferturi de cehul Tomas Berdych, al şaselea favorit, scor 6-3, 6-2, 6-4.

„Gulbis este un jucător foarte bun. L-a bătut pe Federer, iar acum l-a bătut şi pe Berdych în trei seturi, ceea ce e remarcabil. Joacă cel mai bun tenis al lui, deci va fi un meci important pentru mine”, a mai precizat Djokovic.

×
Subiecte în articol: turneu de grand slam paris Roland Garros
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close