Antena 3 CNN Sport Tenis Nunta ?ca-n poveşti? a lui Boris Becker şi Lilly Kerssenberg va fi difuzată la TV

Nunta ?ca-n poveşti? a lui Boris Becker şi Lilly Kerssenberg va fi difuzată la TV

Nunta ?ca-n poveşti? a lui Boris Becker şi Lilly Kerssenberg va fi difuzată la TV
Sursa foto: Boris Becker
12 Iun 2009   •   18:58

Fostul tenisman Boris Becker va avea parte, vineri seara, de o nuntă ca-n poveşti. Aleasa inimii e un fotomodel olandez în vârstă de 32 de ani. Ceremonia are loc în St. Moritz, locul unde s-au şi cunoscut mirii. Tot evenimentul va fi transmis duminică de o televiziune germană care a cumpărat drepturile de difuzare.

Fostul celebru tenismen, ajuns la 41 de ani, pune punct vieţii de celibatar chiar vineri seară. Cea de care s-a îndrăgostit e un fotomodel olandez cu aproximativ 10 ani mai tânără: Lilly Kerssenberg. Cei doi s-au cunoscut în 2007 însă după câteva luni Boris a întrerupt orice legătură cu Lilly, printr-un SMS. Anul acesta flacăra iubirii s-a înfiripat din nou între Boris şi Lilly când s-au reîntâlnit în St. Moritz.

Acum urmează clopotele de nuntă. Toate pregătirile au fost filmate pas cu pas, pentru că Boris a vândut drepturile de difuzare unei televiziuni germane. Verighetele mirilor valorează împreună 14.000 de euro. Lilly îl are pe cel mai scump de 12.000 euro, cu zeci de diamante, iar în seara nunţii mireasa o să poarte şi un inel în formă de crini imperiali, împodobit tot cu nestemate.

La ceremonie vor participa 200 de invitaţi aleţi pe sprânceană. Eticheta impusă de miri a fost ca toate doamnele să fie îmbrăcate în rochii roşii, iar domnii în fracuri negre. Fanii lui Boris Becker vor putea să vadă acest eveniment la televizor, duminică, RTL deţinând toate drepturile de televizare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close