Antena 3 CNN Sport Tenis O fostă rivală a Simonei Halep, surprinsă în atacul sângeros din Las Vegas

O fostă rivală a Simonei Halep, surprinsă în atacul sângeros din Las Vegas

O fostă rivală a Simonei Halep, surprinsă în atacul sângeros din Las Vegas
Sursa foto: Foto: Laura Robson/Facebook
03 Oct 2017   •   14:20

Tenismena britanică Laura Robson a trăit momente de panică în Las Vegas, în timpul atacului armat în masă soldat cu peste 50 de morți și sute de răniți.

Laura Robson, locul 182 WTA, care se afla în SUA unde participase la turneul ITF din Templeton, California, și-a activat SAFE CHECK pe o rețea de socializare, o aplicație care marchează faptul că persoanele aflate în zona afectată sunt în siguranță.

”Sunt bine. Eram chiar acolo. Părea că sunt artificii la început, apoi toți au început să fugă. A fost înspăimântător”, a scris Laura Robson, pe Twitter.

Ulterior, ea a declarat pentru BBC că un prieten cu care era la concert le-a acordat îngrijiri celor împușcați. ”Eram cu toții în stare de șoc”, a mai spus ea.

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi peste 200 au fost rănite într-un atac armat care a avut loc duminică noaptea la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber. Atacatorul a deschis focul de la etajul al 32-lea al unui hotel timp de câteva minute înainte să fie găsit mort poliţiști.

Robson a întâlnit-o pe Halep la Tokyo, în 2010, unde a învins-o cu 2-6 6-2 6-4.

 

 

 

×
Subiecte în articol: atentat las vegas Simona Halep
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close