Antena 3 CNN Sport Tenis O nouă înfrângere pentru Simona Halep. Riscă să piardă locul 4 în clasamentul WTA

O nouă înfrângere pentru Simona Halep. Riscă să piardă locul 4 în clasamentul WTA

O nouă înfrângere pentru Simona Halep. Riscă să piardă locul 4 în clasamentul WTA
Sursa foto: Foto: Simona Halep Facebook
23 Feb 2016   •   21:12

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, a fost învinsă de rusoaica Elena Vesnina cu 6-7 (1), 6-4, 6-1, marți seara, în runda a doua a turneului WTA Premier de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari, scrie Agerpres.

Vesnina, venită din calificări, a câștigat după două ore și 21 de minute în fața favoritei numărul doi. Simona Halep a pierdut meciul inaugural la al treilea său turneu consecutiv, după ce a ieșit din primul tur la Australian Open, din optimile turneului de la Dubai, iar apoi din turul al doilea la Doha.

Halep, 3 victorii și 5 înfrângeri în 2016

Românca (24 ani) are un bilanț în 2016 de trei victorii și cinci înfrângeri în circuitul WTA și va pierde probabil și locul patru ocupat în clasamentul WTA.

Halep, care o mai învinsese pe Vesnina (29 ani, 118 WTA) în 2011, în optimile turneului de la Auckland, cu 2-6, 6-4, 6-0, a avut meciul în mână în setul al doilea, dar Vesnina a reușit să întoarcă soarta partidei și să câștige fără emoții în decisiv.

Elena Vesnina: Eu lupt, nu cedez!

Simona Halep va primi 15.185 dolari și 60 de puncte WTA pentru participare, în timp ce Vesnina va juca în optimi cu învingătoarea dintre daneza Caroline Wozniacki și australianca Daria Gavrilova.

Luni, perechea formată din jucătoarele române de tenis Simona Halep și Raluca Olaru a fost învinsă cu 7-5, 6-4 de cuplul sloven Andreja Klepac/Katarina Srebotnik, luni, în runda inaugurală a probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari.



 

×
Subiecte în articol: Simona Halep clasamentul WTA
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close