Antena 3 CNN Sport Tenis O nouă provocare pentru Martina Navratilova: fosta jucătoare are cancer la sân

O nouă provocare pentru Martina Navratilova: fosta jucătoare are cancer la sân

O nouă provocare pentru Martina Navratilova: fosta jucătoare are cancer la sân
07 Apr 2010   •   19:12

Fosta campioană a tenisului, Martina Navratilova a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Într-un interviu acordat revistei americane People, jucătoarea a declarat că a plâns atunci când a aflat.

"Simţeam că am control asupra vieţii mele şi asupra corpului meu, dar apoi am primit această ştire, pe care nu o pot controla", a declarat Navratilova. Conform sursei citate, starea Martinei este totuşi bună şi va începe şase săptămâni de terapie prin radiaţii în luna mai.

În vârstă de 53 de ani, Navratilova a declarat că este norocoasă că boala a fost depistată din timp mulţumită unei investigaţii de rutină. "Dacă mai trecea un an aş fi putut avea probleme mari", a declarat ea.

În timpul carierei, Martina a câştigat 18 turnee de Mare Şlem la simplu, nouă dintre ele la Wimbledon. Născută în Cehoslovacia, Navratilova a devenit cetăţean american în 1981 şi continuă să joace tenis şi să participe la concursuri de triatlon. Ultimul turneu Wimbledon la care a participat a fost cel din iulie 2006.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close