Antena 3 CNN Sport Tenis Open-ul Italiei. Serena Williams, KO în prima rundă

Open-ul Italiei. Serena Williams, KO în prima rundă

Open-ul Italiei. Serena Williams, KO în prima rundă
06 Mai 2009   •   14:27

Drumul spre trofeu al Serenei Williams la Open-ul Italiei a fost întrerupt încă din prima rundă, americanca, cap de serie numărul doi, fiind învinsă cu 6-2, 2-6, 6-1 de elveţianca Patty Schnyder.

Williams a părut ieşită din formă încă de la începutul partidei, care a început după ora 23:00, ora locală, din cauza ploii şi a duratei lungi a partidelor precedente. A pierdut serviciul de două ori în primul set, apoi a revenit în forţă în setul doi, pe care l-a şi câştigat, însă a fost surclasată în decisiv.

Campioana en-titre Jelena Jankovic a respins o revenire a Giselei Dulko, din Argentina, calificându-se în runda a treia după 6-3, 7-6, iar tenismana numărul unu în lume, Dinara Safina, a avut de asemenea de furcă în faţa jucătoarei Virginie Razzano, din Franţa, de care a dispus cu 7-6, 6-1.

Jankovic, care a căzut până pe locul patru în clasamentul WTA după ce anul 2008 l-a terminat în frunte, a trebuit să salveze patru mingi de set şi să îşi păstreze serviciul pentru 5-5, în setul secund, înainte ca o furtună să oprească meciul pentru trei ore şi jumătate.

Sârboaica, care vrea să obţină al treilea titlu consecutiv la Roma, a ratat patru mingi de meci în tiebreak, ca apoi să se impună cu 8-6 pentru a jucat în runda următoare cu Kateryna Bondarenko. Tenismana din Ucraina a trecut cu 6-4,6-1 de Alize Cornet, finalista de anul trecut.

Alte rezultate:
Ana Ivanovic - Francesca Schiavone - 6-3 6-4
Svetlana Kuznetsova - Daniela Hantucova - 6-3 6-3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serena Williams
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close