Antena 3 CNN Sport Tenis Petra Kvitova şi Victoria Azarenka se vor întâlni în finala Turneului Campioanelor

Petra Kvitova şi Victoria Azarenka se vor întâlni în finala Turneului Campioanelor

Petra Kvitova şi Victoria Azarenka se vor întâlni în finala Turneului Campioanelor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   10:22

Petra Kvitova şi Victoria Azarenka vor juca finala Turneului Campioanelor din acest an, după ce s-au impus în semifinalele care au avut loc sâmbătă.

 
Învingătoarea din ultimul act va urca pe locul 2 în clasamentul WTA, în spatele liderului Caroline Wozniacki.
 
Cehoaica Petre Kvitova a revenit după ce a pierdut primul set şi a învins-o pe câştigătoarea de la US Open, Samatha Stosur, în prima semifinală de la Istanbul, scor 5-7, 6-3. 6-3.
 
Este incredibil cât de mult a putut să-şi îmbunătăţească jocul. Cred că am fost învinsă de o jucătoare care a evoluat foarte bine. A făcut destule erori, dar de fiecare dată revenea şi reuşea o serie foarte bună de puncte câştigătoare”, a declarat Stosur, care a pierdut pentru a treia oară la rând în faţa cehoaicei de 21 de ani.
 
În cealaltă semifinală, Victoria Azarenka s-a impus în faţa rusoaicei Vera Zvonareva, scor 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 42 de minute.
 
Finala va fi un duel foarte dificil. Numărul 2 mondial reprezintă o motivaţie în plus, dar nu mă gândesc la acest lucru acum. Este prima oară pentru amândouă când ajungem în această finală şi amândouă ne dorim să câştigăm. Sper să arătăm cel mai bun tenis de care suntem capabile”, a spus la final jucătoarea din Belarus. 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close