Antena 3 CNN Sport Tenis Pliskova a zdrobit-o pe Muguruza şi a câştigat grupa albă! Prima sportivă eliminată de la Turneul Campioanelor

Pliskova a zdrobit-o pe Muguruza şi a câştigat grupa albă! Prima sportivă eliminată de la Turneul Campioanelor

Pliskova a zdrobit-o pe Muguruza şi a câştigat grupa albă! Prima sportivă eliminată de la Turneul Campioanelor
24 Oct 2017   •   19:26

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova a spulberat-o pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-2, 6-2, într-un meci disputat marţi în Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore. 

Karolina Pliskova, 25 de ani, nr. 3 mondial, s-a impus după o oră şi trei minute în faţa unei adversare mai tânără cu un an, care este locul 2 WTA. 

Pliskova câştigase şi primul său meci de la turneul Campioanelor, trecând cu acelaşi scor categoric, 6-2, 6-2, duminică de americanca Venus Williams, nr. 5 WTA. 

Muguruza debutase şi ea cu o victorie duminică, 6-3, 6-4 împotriva letonei Jelena Ostapenko, nr. 7 WTA. 

În primul meci de marţi din Grupa Albă, Venus Williams a învins-o pe Jelena Ostapenko după un meci maraton, 7-5, 6-7 (3), 7-5, la capătul a trei ore şi 14 minute. 

Venus Williams, în vârstă de 37 de ani, este cea mai vârstnică participantă la Turneul Campioanelor şi singura dintre cele opt protagoniste care l-a şi câştigat, în 2008. Ostapenko are 20 de ani şi este debutantă în acest turneu, dar este prima sportivă eliminată, după rezultatele de astăzi.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Karolina Pliskova Turneul Campioanelor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close